Over ons

http://www.graphic-studio.net/aktualnosci/

Partner: Fireplace - Multifuel stoves in Sevenoaks

Over ons

DAMMOL.COM is opgericht in 2014 Betrouwbaarheid en continuïteit staan hoog in het vaandel.

De grootste of goedkoopste zijn wij niet. Het belang van kennis en service als toegevoegde waarde is dan ook groot. Het streven is dan ook voor elk vraagstuk of probleem een juiste bijdrage te leveren gebruik makend van bewezen technieken of juist de allernieuwste.
Wij weten als geen ander hoe belangrijk oppervlakte behandeling kan zijn voor uw bedrijfsprocessen. Wanneer u daarvoor DAMMOL.COM inschakelt, kunt u gebruikmaken van de schat aan kennis en ervaring die we in al die jaren hebben opgebouwd.

DAMMOL.COM is gevestigd Utrecht. Van daaruit vindt de productie plaats van osmose apparatuur en daarbij alle benodigde toebehoren.

Overal waar gezeemd wordt, zijn onze producten en diensten van cruciaal belang. Onze organisatie is er daarom volledig op ingesteld om u snel en vakkundig van dienst te zijn met alles wat u nodig heeft. Onze expertise richt zich op z.g. osmose apparatuur  en industriële toepassingen. Klik hierboven op de specialisatie die het best bij uw werkzaamheden past en zie wat wij voor u kunnen betekenen.


De effecten van de klimaatveranderingen branden dagelijks in op ons netvlies. De ijskappen smelten, de gletsjers krimpen en de bergen worden alsmaar groener. Samen kunnen we de klimaatverandering niet tegengaan, maar wel een stap in de goede richting zetten en een voorbeeld stellen. Wij bieden u de mogelijkheid milieuvriendelijke onderhoud en reinigings producten in te zetten, zonder hierbij aan kwaliteit in te boeten.

De klimaatwetenschap vertelt ons al jaren dat de problematiek om een globale oplossing vraagt, dit valt nationaal al niet meer op te lossen. Juist daarom is het zaak om de verschillende publicaties en statistieken te beantwoorden met milieuvriendelijke oplossingen. Onze producten dragen bij aan deze oplossingen, waardoor uw bedrijf vooraan zal staan in de strijd. Al onze producten zijn biologisch afbreekbaar en daarmee ecologisch uitermate verantwoord. Zonder in te boeten aan kwaliteit bieden we u daarmee de mogelijkheid desinfecteer-, industriële reinigings en conserveringsproducten in te zetten die zowel uw doel zullen dienen als het milieu ongemoeid laten. Zo werken we samen aan effectieve oplossingen en een beter milieu.Onze producten bieden u niet alleen de kans om voorop te lopen in de strijd tegen de klimaatverandering, u kunt er tevens voor zorgen dat uw personeel op een ecologisch verantwoorden manier zal kunnen werken, waardoor u duurzaam en maatschappelijk verantwoord zaken kunt doen. Onze milieuvriendelijke reinigers dragen bij aan een betere wereld voor mens en milieu.Wij gaan graag de uitdaging met u aan om ook u te overtuigen van de milieuvriendelijke, maar effectieve werking van onze producten. Bent u een ondernemer en zoekt u binnen uw bedrijf altijd naar de beste oplossingen die zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu? Laat u dan inspireren door de producten van Dammol.com sales@dammol.com Door middel van een vrijblijvende demonstratie of proefopdracht kunt u zelf concluderen dat wij de juiste partner voor u zijn!

Powered By OpenCart
Dammol.com © 2020