LEASE

http://www.graphic-studio.net/aktualnosci/

Partner: Fireplace - Multifuel stoves in Sevenoaks

LEASE

Leasen: aantrekkelijk alternatief
Alle machines met een nettowaarde vanaf € 2.500,- (excl. btw) kunt u ook leasen. U hoeft dan niet in één keer een groot bedrag te investeren. Bovendien kan leasen fiscaal aantrekkelijk zijn.

Financiële lease
Bij financiële lease wordt u direct economisch eigenaar van de machine. De machine komt op de balans van uw bedrijf en u komt in aanmerking voor investeringspremies en fiscale afschrijvingen. Aan het eind van de leaseperiode en na betaling van alle leasetermijnen bent u volledig eigenaar: u heeft dan het economisch en het juridisch eigendom.
Operationele lease
Bij operationele lease blijft de leasemaatschappij officieel eigenaar van de machine. De machine verschijnt dus niet op uw balans. De leasetermijnbedragen worden fiscaal als huur beschouwd en dus als kosten in uw winst- en verliesrekening. Afhankelijk van de contractafspraken wordt u na afloop van het contract eigenaar van de machine. Kiest u daar niet voor, dan geeft u de machine terug aan de leasemaatschappij.

Meer weten? 
Wilt u meer weten over leasen of een offerte ontvangen? mail sales@dammol.com. Wij zorgen ervoor dat de leasemaatschappij binnen twee dagen contact met u opneemt en de maandlasten voor u berekent.

Weergave: Lijst / Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Leasen
Leasen: aantrekkelijk alternatief Leasen: aantrekkelijk alternatief Alle machines met een nett..
70,00€
Excl. BTW: 70,00€
Schoonmaakmachines: ook te huur
Schoonmaakmachines: ook te huur Heeft u tijdelijk een schoonmaakmachine nodig? Wij verhuren profess..
15,00€
Excl. BTW: 15,00€
Powered By OpenCart
Dammol.com © 2020